Home > News > James Blunt – zomerconcert 3 juli in Nijmegen

James Blunt – zomerconcert 3 juli in Nijmegen

Aankomende zomer komt James Blunt opnieuw voor een concert naar Nederland. Op zondag 3 juli geeft de zanger een optreden in de buitenlucht inPark Brakkenstein in Nijmegen.

De kaartverkoop voor dit open-air concert begint aanstaande zaterdag 19 februari om 10.00 uur. Het intieme, seated, concert dat Blunt op 9 maart in de Heineken Music Hall komt geven, is uitverkocht.

Zijn nieuwe album ‘Some Kind Of Trouble’ kwam uit het niets binnen op de tweede plaats van de Album Top 100. Hij evenaart hiermee het succes van zijn twee voorgaande studioalbums, die beide ook een nummer twee positie bereikten.

Eind vorig jaar kwam de eerste single ‘Stay The Night’ uit. Deze single bevindt zich al meer dan 20 weken in de airplaylijst en stond geruime tijd op nummer één. Hiermee heeft James zijn vierde nummer 1 airplayhit in Nederland binnen gehaald.

In 2005 brak James Blunt door met zijn debuutalbum ‘Back To Bedlam’ met daarop de megahit ‘You’re Beautiful’. Deze single stond maar liefst 27 weken in de Nederlandse Top 40 en bereikte de nummer 1 positie. Met het tweede album ‘All The Lost Souls’ wist de zanger opnieuw menig fan te raken.  In 2007 werd hij genomineerd voor vijf Grammy Awards.

Advertisements
Categories: News Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: