Home > News > Symphonica in Rosso – eerste show Nick & Simon groot succes

Symphonica in Rosso – eerste show Nick & Simon groot succes

foto’s: Carolien Sikkink

De eerste show van Symphonica in Rosso met Nick & Simon is een groot succes. Met een enorme productie voor de ruim twee uur durende show, in het GelreDome te Arnhem.

Voor de volgende shows zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar.

De show bevat gigantische videoschermen, een 40-koppig symfonisch orkest en niet te vergeten Nick & Simon. Zij hebben het publiek een unieke ervaring bezorgd.

Alle grote hits werden gespeeld en songs als ‘Rosanne’, ‘Vlinders‘ en hun eerste single ‘Steeds Weer‘ zijn in medewerking met Guido’s Orchestra, in een geheel nieuw jasje gestoken. Met de klassieke arrangementen is er een andere dimensie aan het repertoire gebracht.

Ook de gastartiesten straalden in deze andere setting. De 3J’s brachten o.a. samen met Nick & Simon hun populaire ‘Wiegelied‘, waarmee zij het hele stadion aan het dansen kregen. Acda en De Munnik voerden hun battle verder met ‘Kijk Me Na‘ door Keizer en de Munnik.

Ook ‘Sterker Dan Ooit‘ door Nick & Thomas kwam voorbij. Pearl Jozefzoon had een duet met Simon, en was samen met Nick verantwoordelijk voor een van de hoogtepunten van de avond: het duet ‘Vivo Per Lei‘ van Andre Bocelli.

Tussen de grootsheid was er ook ruimte voor intieme momenten door optredens van Nick & Simon op kleinere podia op diverse plekken in de zaal. Hierdoor werd het publiek ook achter in het stadion bij het optreden betrokken.

Shows

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober (matinee voorstelling) vinden de andere Symphonica in Rosso optredens met Nick & Simon in het GelreDome plaats. Maar liefst 120.000 bezoekers hebben dan kunnen genieten van deze bijzondere optredens. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar via http://www.livenation.nl/

Symphonica in Rosso met Nick & Simon
(zaterdag 8 oktober), vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober
GelreDome – Arnhem
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Bron en dank aan: Mojo

Advertisements
Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: