Home > Dans > Connie Janssen Danst – samen met Ming’s Pretty Heroes in ‘Meer Ruis’

Connie Janssen Danst – samen met Ming’s Pretty Heroes in ‘Meer Ruis’

foto: Leo van Velzen, Connie Janssen.

Met de nieuwe dansvoorstelling ‘Meer Ruis‘ werkt choreografe Connie Janssen weer samen met de studenten van de Rotterdamse Dansacademie/ Codarts, wat in 2009 voor de eerste keer plaatsvond.

Van februari tot mei 2012 te zien met een grootschalige theater tour door Nederland. Dit jaar muzikaal bijgestaan door Mings Pretty Heroes uit Rotterdam. Volgens de choreografe past de eigenzinnigheid van deze band als geen ander binnen deze dansvoorstelling.

Meer Ruis’ gaat de confrontatie aan tussen de krachtige danstaal van Conny Janssen, en de rauwe energie van een nieuwe generatie ongepolijste dansers. Met als doel om uit te stijgen boven de ruis van alledag. Tien jonge, eigenzinnige dansers die met elkaar een spannende afspiegeling van de maatschappij vormen.

Dit jaar een twintig jarig jubileum voor Conny Janssen Danst wat uitgebreid gevierd wordt. Met ‘Life-Live!’ in januari en opgevolgd door ‘Meer Ruis’ door Nederland.

Speciaal voor deze voorstelling bewerken zangeres Ai Ming Oei en producer, toetsenist Frans Verburg nummers van het tweede album ‘Karma’. Samen met nieuwe songs, gecomponeerd voor deze gelegenheid.

Mings Pretty Heroes is afgelopen jaar Muziek Ambassadeur Rotterdam 2011 geweest, nadat Ming de Music Matters Award 2010 won met het debuut ‘Ok Mr. Mix‘ uit 2009. De band treedt op in Duitsland en China, en dit najaar is ‘Karma‘ uitgekomen. Deze tweede CD bevat de nieuwe single ‘Out At Sea‘ opgenomen in Berlijn. Ook stond de band op het Songbird festival samen met Maria Mena. Meer op: http://www.mingsprettyheroes.com/

Meer informatie over de dansvoorstellingen: http://www.connyjanssendanst.nl/

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: