Home > News > De Helden van Amstel LIVE! – eerste data bekend met Jan Smit, Di-Rect en VanVelzen

De Helden van Amstel LIVE! – eerste data bekend met Jan Smit, Di-Rect en VanVelzen

De Helden van Amstel LIVE! zal ook in 2012 door Nederland reizen. In telkens wisselende samenstellingen zullen zes top artiesten samen met de Edwin Evers Band drie uur lang hits van hun Helden ten gehore brengen.

Op zaterdag 7 april 2012 zal de grootste kroeg van de stad opnieuw worden opgebouwd in een enorme tent in Alkmaar. VanVelzen, Jan Smit, Di-Rect en de Edwin Evers Band bezoeken daar het AFAS Stadion. Meer artiesten en locaties worden bekend gemaakt tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!

Concept

De Helden van Amstel LIVE! reisde vorig jaar voor het eerst door Nederland en ontving direct al ruim 30.000 bezoekers. Steden als Alkmaar, Breda en Groningen raakten in de ban van Helden als U2, The Police en The Beatles gezongen door hedendaagse eigen helden.

Tijdens “De Helden Van Amstel LIVE!” kruipen drie Nederlandse top artiesten ieder in de huid van hun drie grootste voorbeelden. Ze nemen ons mee op een muzikale tijdreis langs negen helden, waarbij ze ons trakteren op een feestavond bezaaid met 27 hits van hun muzikale roots. Ook de grootste hits van de artiesten zelf zullen voorbij komen. Radioheld Edwin Evers presenteert de avond en vormt met z’n band de vaste begeleidingsband van de avond.

De Helden van Amstel LIVE! is ontstaan op De Vrienden van Amstel LIVE! 2010, toen VanVelzen hits ten gehore bracht van een van zijn helden; Queen. Het onderdeel bleek zo’n succes in Ahoy dat Amstel en producent Tribe besloten met een uitgebreide versie door Nederland te gaan reizen.

Meer informatie en kaartverkoop: http://www.heldenvanamstel.nl/ 

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: