Home > News > Night Of The Proms – eerste namen Anastacia en Naturally 7

Night Of The Proms – eerste namen Anastacia en Naturally 7

Voor de concert reeks van Night Of The Proms 2012 zijn de eerste namen bekend. Zangeres Anastacia en de formatie Naturally 7 zijn bevestigd. Zoals ieder jaar met orkest Il Novecento ter begeleiding.

Voor de drieëntwintigste keer wordt dit spektakel gehouden, waarbij pop en klassiek verenigd worden op een podium. Dit jaar op 23 en 24 november in Ahoy Rotterdam. Kaarten zijn in de voorverkoop via: http://www.notp.com/nederland/tickets/

De organisatie zegt: “Night of the Proms werd vorig jaar zowel door de vele bezoekers als de pers bijzonder geapprecieerd en daardoor ligt de lat voor de komende concertreeks extra hoog. Met Anastacia en Naturally 7 als eerste artiestennamen worden de verwachtingen al flink ingelost. Meer namen worden later bekendgemaakt.”

Artiesten

Anastacia scoort hit na hit, nadat het publiek in 1998 met haar ietwat hese en soulvolle stem. Ze debuteert in 2000 met het album ‘Not That Kind’ (63 weken in de Ultratop). De single ‘I’m Outta Love’ wordt een wereldhit. Opgevolgd door ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life

Borstkanker dwingt haar in 2003 om haar zangcarrière stop te zetten. Begin 2004 komt Anastacia groots terug met het album ‘Anastacia’. In 2006 slaat de vonk tussen Anastacia en het Night of the Proms-orkest Il Novecento een eerste keer flink over tijdens de opname van een populair muziekprogramma voor de Franse televisie.

Naturally 7 zijn Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Napoleon Cummings, Dwight Stewart, Garfield Buckley en Armand Hutton. De band wordt in 1999 opgericht in New York en brengt a capella muziek. Of toch niet. Naturally 7 is geen typische a capella band. Wat ze brengen, omschrijven ze zelf als ‘vocal play’. Met hun unieke stemgeluiden klinken ze als een volwaardige popband, evenwel zonder één instrument op het podium.

In 2007 breekt Naturally 7 door als support act voor Michael Bublé en spelen ze met blueslegende BB King. Ook zorgen ze voor muzikaal vuurwerk tijdens de Olympische Spelen in Vancouver.  Op 27 mei vorig jaar verschijnt hun meest recente album ‘Wall of Sound’ met nummers zoals ‘In the Air Tonight’, ‘Broken Wings’ en ‘Bridge Over Troubled Water’.

Meer informatie: http://www.notp.com 

Advertisements
Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: