Home > Concerts > Delain – fotoreportage optreden in Bibelot

Delain – fotoreportage optreden in Bibelot

foto’s: Marc de Jong

Samen met de donkere gothic band Sin7Sins heeft Delain afgelopen vrijdag in Bibelot te Dordrecht opgetreden. De dag ervoor verzorgt de band een daverend optreden in Tivoli.

Dit is het startsein voor de grote tour rond het nieuwe album ‘We Are The Others‘ dat net uitgebracht is. De clubtour in Nederland zal lopen tot december; een aantal concerten zijn verplaatst in verband met de vertraagde release van dit album (wat veroorzaakt werd door label problemen).

In Bibelot geeft  de Rotterdamse band Sin7Sins een donker metal optreden en ook zij hebben net een nieuw album op zak. ‘Carnival Of No Tomorrow’ is de tweede plaat van dit gezelschap.

Delain weet in Bibelot een overtuigende indruk achter te laten. De band heeft dan ook veel ervaring opgedaan sinds de oprichting in  2002. Na wat wisselingen in de line-up, en vele optredens over de wereld, is ook de stijl van de band wat veranderd. Op dit laatste album is de symfonische gothic metal van debuut ‘Lucidity‘ vervangen door een zwaarder rock geluid. Met frontvrouwe Charlotte Wessels als de eye catcher van de avond.

 

Advertisements
Categories: Concerts Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: