Home > News > Let’s Get Lost – nieuw festival op diverse locaties in Zwolle

Let’s Get Lost – nieuw festival op diverse locaties in Zwolle

Op zaterdag 27 oktober aanstaande wordt in Zwolle een nieuw muziekfestival georganiseerd: Let’s Get Lost.  Dit festival heeft de insteek om opkomende bands uit binnen- en buitenland een kans te geven.

Kaarten gaan op zaterdag 13 juli in de voorverkoop. Op vier locaties in Zwolle zal dit festival plaatsvinden: Hedon, Popfront, de Verhalenboot en Theaterkerk The Young Ones.

Let’s Get Lost is momenteel een platform dat via http://www.lets-get-lost.nl/ mensen laat kennis maken met mooie, vooral Indie gerelateerde muziek. Ook organiseert het platform door het jaar heen concerten op verschillende locaties in Zwolle zoals Eureka en De Verhalenboot. De bedoeling is om Let’s Get Lost verder uit te rollen in Oost Nederland.

Eens per jaar wordt er in het najaar een festival georganiseerd. Naar voorbeeld van vergelijkbare (inter)nationale festivals, wil Let’s Get Lost op termijn naar meerdere  locaties groeien, waar het publiek kennis kan maken met  nieuwe, opkomende acts.

Initiatiefnemers zijn Frank Satink ( bekend van Ev’Hands, Dauwpop, Zwarte Cross, en  Metropool), Erik Delobel (Hedon Zwolle) en Robert Koole (Goomah Music, Cool Buzz, De Kelder Amersfoort). Dit collectief heeft genoeg ervaring om met een boeiende programmering voor deze eerste editie te komen!

Op 27 oktober spelen er ongeveer twintig bands in de Zwolse binnenstad. In totaal worden er 700 kaarten verkocht. Kaarten kosten €17,50 en zijn online te bestellen op http://www.lets-get-lost.nl/ en http://www.hedon-zwolle.nl/. De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Let’s Get Lost – Festival
Zaterdag 27 oktober
Zwolle – vier locaties binnenstad
Ticketprijs: € 17,50 excl. voorverkoopkosten

Advertisements
Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: