Home > News > Night Of The Proms – programma compleet met The Jacksons en Glennis Grace

Night Of The Proms – programma compleet met The Jacksons en Glennis Grace

Night of the Proms 2012 heeft een paar prachtige namen toegevoegd. Met The Jacksons zet Night of the Proms de meest muzikale familie uit de popgeschiedenis op het programma.

Ook kan de organisatie met trots een Nederlandse topnaam toevoegen  namelijk zangeres Glennis Grace.

 Zij staat op 22 en 23 november samen met Anastacia, Naturally 7, harpist Remy van Kesteren en John Miles op het podium van Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

The Jacksons

De broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson waren samen met hun betreurde broer Michael als The Jackson 5, later The Jacksons, in de jaren zeventig en tachtig één van de meest geliefde muzikale acts.

Wereldhits als ‘ABC‘, ‘Blame It On The Boogie’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There‘ zijn tijdloze nummers. In 1997 werden The Jacksons toegevoegd in de Rock ‘n Roll Hall of Fame. Ze waren de jongste groep ooit die deze eer te beurt viel.

De laatste tournee van The Jacksons vond plaats naar aanleiding van het album ‘Victory‘ in 1984. De Jacksons’ Victory Tour bracht in Amerika meer dan 2,5 miljoen mensen op de been. Het was wachten tot 2012 om de broers weer samen op het podium te zien. Deze zomer speelden The Jacksons in de Verenigde Staten een flink aantal concerten met al hun grote hits en een eerbetoon aan hun overleden broer. Voor hun eerste optredens buiten de VS kiest de bestverkopende familie uit de muziekgeschiedenis ‘onze’ Night of the Proms.

Glennis Grace

Glennis Grace maakte een vliegende start toen ze als 11-jarige meedeed aan het Unicef Gala For Kids en daar wereldster Julio Iglesias zo wist te overrompelen met haar zangtalent dat hij haar vroeg op te treden tijdens zijn shows in Ahoy. Haar publieksdoorbraak kwam met haar single ‘Als Je Slaapt‘ uit 2008.

Sinds haar live album ‘One Night Only‘ is het hek pas echt van de dam. Glennis werd vorig jaar door Buma Stemra uitgeroepen tot Beste Zangeres van Nederland. In april scoorde ze haar eerste nummer-1 hit met ‘Afscheid’ en ontving direct haar eerste Gouden Plaat.

In september 2011 bracht de zangeres haar single ‘Always‘ uit samen met het prestigieuze Metropole Orkest. In mei dit jaar kwam Glennis Grace met haar meest persoonlijke album tot nu toe: ‘This Is My Voice‘. Met daarop onder meer het bekroonde duet ‘Wil Je Niet Nog 1 Nacht’, geschreven en geproduceerd door Edwin Evers.

Programma

Met de aankondiging van The Jacksons en Glennis Grace is de line up van Night of the Proms compleet. The Jacksons, Anastacia, Naturally 7, Glennis Grace, John Miles, harpist Remy van Kesteren en het symfonisch orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot zorgen op 22 en 23 november en tijdens de extra show voor KRO-leden op 25 november voor een ongeëvenaard feest in Ahoy Rotterdam!

NIGHT OF THE PROMS 2012
Vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2012
en extra show voor KRO-leden op 25 november 2012
Ahoy – Rotterdam
entree: v.a. € 37,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop via: www.notp.comhttp://www.livenation.nl/http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Advertisements
Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: