Home > News > Iron Maiden – naar Nederland op dinsdag 25 juni in Ziggo Dome

Iron Maiden – naar Nederland op dinsdag 25 juni in Ziggo Dome

Iron Maiden komt terug naar Nederland met de Maiden England World Tour, een van de succesvolste rocktournees van afgelopen zomer. Op dinsdag 25 juni speelt de band in de Amsterdamse Ziggo Dome.

De Maiden England Tour markeert het derde hoofdstuk in de History Of Iron Maiden, een reis die in 2004 begon met de The Early Days-dvd en de Early Days Tour in 2005. Deel twee volgde in 2008 met de Live After Death-dvd – het legendarische concert uit 1984. Tijdens deze tournee, vastgelegd op de dvd Flight 666, speelde de band voor meer dan twee miljoen fans in bijna 40 landen op vijf continenten, waarbij men voor het vervoer gebruikmaakte van de Ed Force One, de aangepaste Boeing 757 die gevlogen werd door zanger Bruce Dickinson.

Bruce Dickinson: “We kijken er echt naar uit om met de Maiden England Tour naar de Ziggo Dome te komen. We hebben gehoord dat het een fantastische nieuwe zaal is! Dankzij de moderne technologie hebben we de originele Maiden England-productie uit 1988 kunnen updaten en verbeteren. Naast het decor nemen we een gigantische nieuwe lichtshow mee, diverse incarnaties van Eddie, massa’s vuurwerk en allerlei andere spannende dingen voor de fans.

Steve Harris vervolgt: “We weten hoe populair de History Of Iron Maiden Tours zijn bij fans van alle leeftijden en we brengen de volledige productie zoals tijdens de Noord-Amerikaanse tournee eerder dit jaar. We hadden enorm veel plezier met de setlist daar, omdat we nummers gedaan hebben die we al heel lang niet gespeeld hadden, zoals Seventh Son, The Prisoner en Afraid To Shoot Strangers, naast publieksfavorieten als The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years en Run To The Hills. Het eerste deel van de tour was zo genieten voor de band dat we er echt naar uitkijken om onze fans in Nederland deze hele show voor te schotelen.”

Iron Maiden wordt algemeen beschouwd als een der belangrijkste en invoedrijkste rockbands aller tijden. De band heeft wereldwijd bijna 90 miljoen albums verkocht, meer dan 2000 concerten gegeven in 58 landen verspreid over de hele aardbol en vijftien studioalbums uitgebracht, inclusief de meest recente, The Final Frontier, dat met nummer 1-noteringen in meer dan 28 landen hun succesvolste album ooit is.

Iron Maiden en Mojo Concerts raden ten zeerste af om tweedehands kaartjes te kopen en vinden dat fans nooit meer zouden moeten betalen dan de prijs die op de tickets staat vermeld. Daarom raden wij iedereen aan om alléén via de officiële kanalen kaartjes te kopen.

Voor meer informatie en het complete tourschema: http://www.ironmaiden.com/.

IRON MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR 2013
Dinsdag 25 juni 2013
Ziggo Dome, Amsterdam
Entree: € 59,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert van Iron Maiden is zaterdag 27 oktober om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/,www.ticketmaster.nl

Advertisements
Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: