Home > News > Paaspop – eerste namen met Will And The People, Moke, Beth Hart, Barry Hay en Testament

Paaspop – eerste namen met Will And The People, Moke, Beth Hart, Barry Hay en Testament

Paaspop - logo 2012De eerste namen voor Paaspop in Schijndel zijn bekend, dit jaar op Goede Vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en Paaszondag 31 maart.

Volgens de organisatie zal Paaspop doorgaan op de ingeslagen weg. Om een nóg mooiere, spectaculaire en spannende editie ervan te maken. Dit jaar zal de ‘Thunderbolt‘ terug keren, het bikers café op Paaspop waar Julian Sas zijn entree maakt.

Dit jaar waren er op Paaspop maar liefst 150 acts te zien op 12 podia. Voor 2013 komen er twee spraakmakende nieuwe hippe ‘places to be’. Allereerst is daar een heuse bowlingbaan genaamd ‘Club Lebowski‘ waar je kunt bowlen op een speciaal uit Amerika ingevlogen bowlingbaan (drie bowling lanes).

Daarnaast zal er een heuse nachtclub annex variétécafé komen, met weldadige zitjes en een uitdagende doch correcte bediening. Hier kun je baden in weelde, verdrinken in de wellustige ambiance en genieten van het exclusieve aanbod aan variété, excentrieke artiesten, rariteiten en hilarische stand-up comedy. Deze plek voor nachtbrakers zal worden gehuisvest in een fraaie spiegeltent.

Programma

The Gaslight Anthem, Will & The People, La Pegatina, Barry Hay Flying V Formation, Blaudzun, Caro Emerald, Beth Hart, Anne Soldaat, Testament, Moke, Babylon Circus, Douwe Bob, Nielson, Berlinsky Beat, Skip & Die & De Jongens Driest, Jandino Asparaat, Killer Queen (no. 1 Queen Tribute band), Gui Boratto, Guerilla Speakerz, Huoratron, Sólstafir, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Noisia, N-Type, Gomes en Dope D.O.D.

Tickets

De voorverkoop is gestart en daarmee ook de Early-Bird actie voor de vroege vogels. Deze actie loopt  tot en met zaterdag 5 januari 2013. In deze periode zijn de festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop. De volgende tickets zijn verkrijgbaar tijdens de Early Bird-weken:
een ticket voor 3 dagen € 86,00 euro.
een ticket voor 3 dagen + camping € 95,00 euro.

Er is dit keer een gloednieuwe ticket, het zogeheten Young & Free-ticket, speciaal voor de jongere muziekliefhebber met een kleine beurs. Deze kaarten zijn dan ook alléén beschikbaar voor bezoekers die 16 of 17 jaar oud zijn op 29 maart 2013. De Young & Free-tickets zijn dezelfde als de reguliere kaarten, maar dan met een aanzienlijke korting bovenop de toch al gereduceerde Early Bird-prijs.

Het aantal Young & Free-tickets is wel gelimiteerd tot 1000 stuks, dus op is op!
een Young & Free-tickets voor 3 dagen  € 70,00 euro.
een Young & Free-tickets voor 3 dagen + camping € 75,00 euro.

En dan is er nog de BNN-korting voor mensen die op Paaspop dit jaar lid van BNN zijn geworden. Deze leden hebben inmiddels van BNN per mail een speciale code ontvangen, waarmee ze bij het online aanschaffen van een ticket maar liefst 10 euro korting krijgen. Dat is bovenop de Early Bird actie.

Meer informatie, actueel nieuws en kaartverkoop op: http://www.paaspop.nl/

Advertisements
Categories: News Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: