Home > News > Indian Summer Festival – Within Temptation, Keane, Guus Meeuwis en Kane bevestigd

Indian Summer Festival – Within Temptation, Keane, Guus Meeuwis en Kane bevestigd

Dauwpop 17052012 Within Temptation 007 door Monica DuffelsHet Indian Summer Festival komt met een indrukwekkende line-up. Bevestigd zijn grote namen als: Keane, Within Temptation, Guus Meeuwis en Kane . Een mooie primeur, die de diversiteit van het festival kenmerkt.

Zij zullen op de eerste editie van dit meerdaagse festival optreden van 15 en 16 juni 2013. Het wordt gehouden op het Recreatieterrein Geestmerambacht in Broek op Langedijk.

De kaartverkoop start op zaterdag 26 januari met een speciale early bird-actieweek via 538ticketshop.nl.  Tweedaagse combitickets zijn dan één week lang verkrijgbaar voor slechts 59 euro (in plaats van 69 euro) via 538ticketshop.nl.

Festival

Indian Summer Festival vindt plaats op 15 en 16 juni, voor het eerst als meerdaags festival met kampeerarea. Sinds de eerste editie, twaalf en een half jaar geleden, is Indian Summer Festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Nederland. De unieke Indian Summer-ervaring geeft de bezoeker twee lange zomerdagen vol genadeloos goede muziek en een ongedwongen sfeer in een intieme setting. Duurzaamheid is eveneens erg belangrijk en verschillende groene initiatieven krijgen tijdens het festival een podium. Bekijk de  festivaltrailer alvast hier.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Indian Summer Festival 2013 start op zaterdag 26 januari met een speciale early bird-actie in samenwerking met 538. Indian Summer Festival is trots op haar status als scherpst geprijsde festival van Nederland en we doen er voor de early birds nog een schepje bovenop. Kaarten voor de volle twee dagen kosten deze week slechts 59 euro in plaats van 69 euro! Dagkaarten à 49 euro zijn tevens in de verkoop. Toegangsbewijzen voor de camping zijn verkrijgbaar en zullen 29 euro gaan kosten. De allereerste kaarten voor Indian Summer Festival zijn vanavond tussen 18.00 en 21.00 uur te winnen bij de Frank en Vrijdag show op 538.

Per abuis heeft Muzikantenweb eerder vermeld dat Ilse DeLange zou optreden, dit is een fout geweest die de webzine graag wil rectificeren. Er was een slordigheid ingeslopen en excuus voor dat ongemak.

Meer informatie: www.indiansummerfestival.nl

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: