Home > News > Huntenpop – grote namen met Ilse DeLange en BLØF

Huntenpop – grote namen met Ilse DeLange en BLØF

Huntenpop - logo 2013Grote namen zijn bekend gemaakt voor de vierentwintigste editie van Huntenpop festival. Dit jaar op 23 en 24 augustus in Dru-Park te Ulft.

Op zaterdag 14 augustus staan Bløf, Ilse DeLange, Boemklatsch, Mister and Mississippi, Rilan & the Bombardiers en Tenement Kids bevestigd voor het tweedaagse festival.

Programmering

Bløf behoeft eigenlijk geen introductie. De band grossiert in gouden en platina platen, onderscheidingen en awards. In 2012 vierde Bløf zijn twintigjarig jubleum en momenteel zijn de Zeeuwen bezig met een theater tour door Nederland. De band beleeft zijn debuut op Huntenpop.

Ook Ilse DeLange is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek. Ook zij won tientallen muziekprijzen, haar albums bereikten ruim tien keer de platina status, speelde ze in het GelreDome en tourt ze in maart door Nederland.

Hoe snel het in de muziekwereld kan gaan bewijst het Utrechtse Mister and Mississippi. Stonden ze vorig jaar nog in een kleine setting op Huntenpop, inmiddels is er nogal wat veranderd.Na een succesvolle clubtour en werd het debuutalbum goed ontvangen. Ondanks de Huntenpopregel om bands niet twee jaar op rij uit te nodigen, maken we voor Mister and Mississippi dit jaar graag een uitzondering.

Met het zeskoppige Boemklatsch Equalizer staat er op 24 augustus een hele vette dance act op het podium. Met “Equalizer” slaat Boemklatsch een geheel nieuwe weg in. Nog steeds een sound vol energie, ondersteund door zestien video walls.

Haarlemmer Rilan Ramhane staat vooral bekend om zijn rauwe stem en energieke liveshows. Zijn muziek kan het best omschreven worden als “Rock ’n Soul” met een vleugje hiphop en funk. Op Huntenpop zal hij muzikaal worden bijgestaan door zijn negenkoppige band ‘The Bombardiers’, inclusief DJ en contrabas. Rilan & The Bombardiers wordt een spektakel.

Als er één band is die dit jaar zeker niet mag ontbreken op Huntenpop, dan is het wel Tenement Kids. Naast het feit dat frontman Gijs Wilbrink een geboren Ulftenaar is, levert hij ook nog eens een dijk van een tweede plaat af.  Een plaat die louter lovende recensies kreeg en hij verscheen in tv-shows.

Kaarten

dagkaart zaterdag 14 augustus (exclusief camping) 35,00 euro
dagkaart vrijdag13 augustus (exclusief camping) 15,00 euro.
kaart Festival Passe-partout (exclusief camping) 45,00 euro.
Camping (exclusief vrijdag) 20,00 euro.

Deze kaarten zijn online te bestellen via: http://www.huntenpop.nl/?page_id=16

Meer info via: www.huntenpop.nl

Advertisements
Categories: News Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: