Home > Festivals > Huntenpop – programma krijgt vorm met extra namen

Huntenpop – programma krijgt vorm met extra namen

Huntenpop - logo 2013

Pendulum DJ Set & Verse, The Hoax, Kensington, Movits! en HandsomePoets zijn toegevoegd aan de line-up van de vierentwintigste editie van Huntenpop in het DRU Park te Ulft.

Ondermeer Bløf, Ilse DeLange, Mister & Mississippi en The Flexican & MC Sef waren reeds eerder bevestigd.

Special voor Huntenkomen komen PENDULUM DJ SET & VERSE naar Nederland op zaterdag 24 augustus. Deze uit Australië afkomstige drum and bass band zal in de persoon van DJ Paul ‘El Hornet’ Harding en MC Verse het festival afsluiten met een knallende DJ SET.

Programma

De meerdere malen tot Beste Britse Bluesband uitgeroepen band, The Hoax  reist ook af naar Ulft. Het feit dat de band in augustus, na zestien jaar eindelijk weer een fonkelnieuw studioalbum uitbrengt en op tour gaat, is natuurlijk al geweldig.

De successen van indiepopband Handsome Poets lijken zich aaneen te rijgen. Met de single en 3FM megahit ‘Dance (The War Is Over)’ stonden ze al hoog in alle Nederlandse hitlijsten, in 2012 deden ze dat met het nummer ‘Sky On Fire’ nog even dunnetjes over. Het nummer werd zelfs door de NOS als ‘officiële’ anthem gebruikt in alle trailers en promo’s tijdens de Olympische Spelen.

Met Kensington komt de, door het 3FM-publiek uitgeroepen, ‘Beste Live-act van Nederland’ naar Huntenpop. Deze indie-rockband uit Utrecht brak bij het grote publiek het afgelopen jaar definitief door met hun tweede album ‘Vultures’. Deze plaat werd namelijk niet alleen door muziekblad OOR bestempeld als beste Nederlandse plaat van het afgelopen jaar, het kreeg ook de 3FM-award voor beste album. Redenen genoeg om de band te komen bekijken.

Één van de grootste verrassingen van het afgelopen festivalseizoen was Movits! Deze uit Zweden afkomstige act was vorig jaar op Lowlands al goed voor één groot feest. Hiphop in het Zweeds; Jazz herintroduceren in een swingloos tijdperk en feesten. Dat moet je live meemaken, zo ver is duidelijk.

Tickets

dagkaart zaterdag 14 augustus (exclusief camping) 35,00 euro
dagkaart vrijdag13 augustus (exclusief camping) 15,00 euro.
kaart Festival Passe-partout (exclusief camping) 45,00 euro.
Camping (exclusief vrijdag) 20,00 euro.

Deze kaarten zijn online te bestellen via: http://www.huntenpop.nl/?page_id=16

Meer info via: www.huntenpop.nl

Advertisements
Categories: Festivals Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: