Home > News > Beth Hart en Joe Bonamassa – Gouden plaat uitgereikt in uitverkocht Carré

Beth Hart en Joe Bonamassa – Gouden plaat uitgereikt in uitverkocht Carré

foto: Paul Bergen, Mascott Records

ImageEnkele minuten voor aanvang van de tweede uitverkochte show in theater Carré in Amsterdam, hebben zangeres Beth Hart en gitarist Joe Bonamassa een gouden award in ontvangst genomen.

Als kroon op het eerste gezamenlijke album ‘Don’t Explain’.  De twee shows in Nederland ter promotie van hun onlangs verschenen tweede album ‘Seesaw‘ waren in razend tempo uitverkocht.

Don’t Explain‘ kwam uit in september 2011 en markeert de start van een zeer succesvolle samenwerking, die onlangs werd bezegeld met de release van ‘Seesaw‘, het tweede album als muzikaal duo.

Afgelopen weekend zette Hart en Bonamassa het hoofdstedelijke theater in vuur en vlam met twee optredens die vanaf de eerste minuut wisten te overtuigen. Een uitzinnig publiek genoot van soul- en bluesklassiekers van o.a. Billy Holiday, Etta Jamers, Tom Waits en Bill Withers, maar ook van zelf geschreven repertoire.

De Carré-shows zijn onderdeel van de eerste gezamenlijke Europese tour van Hart en Bonamassa. Naast Nederland doet het dynamische duo ook Noorwegen, België en de UK aan. Ze worden daarbij live vergezeld door een topband, bestaande uit Anton Fig (drums), Carmine Rojas (bas), Blondie Chapman (gitaar) en Arlan Schierbaum (toetsen).

Advertisements
Categories: News Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: