Home > News > Sin And Soul tour – La Boutique Fantastique concertreeks in dertig kerken dit najaar

Sin And Soul tour – La Boutique Fantastique concertreeks in dertig kerken dit najaar

 
Poster_Sin_and_Soul_webLa Boutique Fantastique presenteert dit najaar de Sin and Soul Tour, een serie van acht avondvullende concerten in een dertigtal kerken. Dit doen zij samen met Knalland en Jam de la Crème, een koor, een strijkkwartet en special guests.
 
Voor dit unieke project laten zij zich inspireren door de imposante klank en atmosfeer van de kerk en door elkaars werk. Een avontuur tussen klassiek en pop, liefdevol en rauw, groots en intiem: tussen Sin and Soul.Het idee voor de Sin and Soul Tour ontstond bij la Boutique Fantastique na een aantal optredens op bijzondere locaties. Zoals  voorheen in een bos, in een vrachtschip, in een stal en in een kerk.  De tour gaat op zoek naar muzikale grenzen: zo worden er verschillende soorten muzikanten bij elkaar gebracht.
 
Artiesten
Aan de Sin and Soul Tour werken meer dan dertig muzikanten mee uit de pop-, jazz-, folk-, hiphop- en klassieke wereld, waaronder Tommy Ebben, Sofie Letitre, Kim Janssen en leden van The Kyteman Orchestra, Kane, Shaking Godspeed en Oh, Brave Wide Eyes.
 
Daarnaast doet Jam de la Crème haar naam eer aan door de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene mee te nemen. Speciaal voor dit project schrijft la Boutique Fantastique nieuwe nummers en passen alle betrokken muzikanten hun repertoire aan, geïnspireerd door de kerk en elkaar. Ook wordt er onderling nieuw materiaal gemaakt en bestaande nummers bewerkt.
 
Elke show bestaat uit optredens van la Boutique Fantastique en afwisselend Knalland of Jam de la Crème. De avond wordt verder begeleid door het Red Limo String Quartet (The Kyteman Orchestra, Janne Schra) en vele andere special guests. De namen van de special guests worden de komende tijd bekend gemaakt.
Informatie
De Sin and Soul Tour gaat van start op 8 november 2013 in de Janskerk in Utrecht. Daarna volgen Amsterdam, Den Haag, Deventer, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Den Bosch. Kaarten zijn vanaf september verkrijgbaar via www.sinandsoul.nl 
Daarnaast zijn kaarten verkrijgbaar via de websites van de poppodia. 

Website
La Boutique Fantastique www.laboutiquefantastique.com
Knalland www.knalland.nl
Jam de la Crème www.jamdelacreme.nl
Laatste nieuws en informatie: www.sinandsoul.nl 
 
Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: