Home > News > Appelpop – Caro Emerald eerste act

Appelpop – Caro Emerald eerste act

Caro Emerald op de Zwarte Cross door Monica DuffelsDe organisatie van Appelpop heeft de eerste, grote act voor 2014 bekend gemaakt. Niemand minder dan Caro Emerald zal optreden dit jaar.

Het gratis toegankelijke festival is een nationaal begrip en ieder jaar staan er grote artiesten op het podium. Naast aanstormend talent zijn er vele publiekstrekkers.

Dit jaar wordt het festival gehouden op 12 en 13 spetember 2014 in Tiel. Het is de drieëntwintigste editie, waar later deze maanden nog meer acts aan de programmering worden toegevoegd.

Caro Emerald heeft al vaker dit festival aangedaan, alleen dit keer met een nieuw album op zak “The Shocking Miss Emerald.” Ze is dan net terug van een grote buitenlandse tour, na een tour door vele Nederlandse theaters afgelopen najaar. Een unieke kans om deze zangeres weer live te zien!

De organisatie zeg erover: “Door Emeralds buitenlandse tours en doordat ze dit jaar een groot deel van de zomer niet optreedt, biedt Appelpop dit jaar een bijzondere mogelijkheid om Caro Emerald weer live op een festival in eigen land te zien. Na dit festival zal de zangeres in het najaar een groot aantal optredens in Groot-Brittannië geven.”

Meer informatie over Appelpop op: http://www.appelpop.nl/

Categories: News Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: