Home > News > Cloudmachine – genomineerd voor internationale muziekprijs

Cloudmachine – genomineerd voor internationale muziekprijs

Cloudmachine_persfoto_2013De Nederlandse band Cloudmachine is met hun vierde album ‘A Gentle Sting‘ genomineerd voor de dertiende The Independent Music Awards. De nominatie valt onder de categorie ‘Best Rock/Indie Album’ waar in totaal zes albums voor in aanmerking komen.

In juli 2014 worden de winnaars bekend gemaakt van deze Amerikaanse prijs. De winnaars worden een jaar lang wereldwijd gepromoot bij bijna een miljard liefhebbers.

Cloudmachine kreeg positieve kritieken in de media met ‘A Gentle Sting‘ en recent is de nieuwe single ‘To Be Found’ enkele weken geleden uitgebracht.

De Amerikaanse internationale muziekprijzen worden jaarlijks uitgereikt aan uitzonderlijke artiesten van over de hele wereld die niet worden opgepikt door de mainstream media en industrie. Eerdere genomineerden en winnaars van de awards zijn o.a. Jamie Lidell, Joan As Police Woman, Pokey Lafarge, Gemma Ray, Fun. en Angus Stone.

Meer informatie over de genomineerden: http://www.independentmusicawards.com/ima/2014/13th-annual-independent-music-awards-nominees-announced/

Video ‘To Be Found

Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: