Home > News > Huntenpop – meer bands bekend en extra podium

Huntenpop – meer bands bekend en extra podium

Huntenpop - logo 2013Het Huntenpop festival komt met meer bands voor de komende editie. Ook is er een ander nieuwtje, er is een extra podium toegevoegd voor het eerst dit jaar.

Ook is de voorverkoop van de kaarten inmiddels gestart via de website van het festival.

Het weekend van 22 en 23 augustus zullen vele bekende acts aantreden in het DRU Park in Ulft. Zo zijn de volgende namen toegevoegd aan het programma:

Therapy?, Dotan, Jo Harman, Black Marble Selection, Villa Zeno, Dudettes en Leeways, Kraantje Pappie, FeestDJRuud, DJ Danjah & Vj’s Snorren en Baarden, The Dirty Daddies, Coldplace, ACDCUK, Crystal Dream Plays U2 en Hooked Plays Grohl.

Eerder zijn artiesten als Guus Meeuwis, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Vandenberg’s MoonKings, Jett Rebel, Baskerville en Shantel & Bucovina Club Orkestar al bevestigd.

De organisatie is blij te kunnen melden dat het Ierse THERAPY? dit jaar naar Huntenpop komt. De uit Belfast afkomstige rockband, bij het grote publiek vooral bekend van het Husker Du nummer “Diane“, zal op zaterdag 23 augustus optreden.

Extra Podium

Er is op Huntenpop – traditioneel gezien – altijd al veel plek voor opkomend talent. Tijdens de jubileumeditie doet de organisatie daar nog een schepje bovenop. Naast het 3FM Serious Talent Stage met Nederlands meest talentvolle artiesten van dit moment, zal er dit jaar een extra podium op Huntenpop verschijnen met frisse jonge bandjes uit binnen- en buitenland, om zo nog breder te kunnen programmeren.

Zo zal JO HARMAN (UK), door de Britse pers omschreven als “het beste bluestalent uit het Verenigd Koninkrijk” optreden op dit nieuwe podium. Ook DOTAN, momenteel bij het grote publiek definitief doorgebroken met megahit “Home” en rootsrockband VILLA ZENO zullen hier spelen. Daarbij voegen zich ook LEEWAYS (mix van reggae, hiphop en funk) en THE BLACK MARBLE SELECTION, die met hun mix van sixties, garage en rhythm & blues wel eens dé festivalband van deze zomer kunnen worden. De pittige female rockband DUDETTES zal dit jaar het 3FM Serious Talent Stage openen.

Kaartverkoop

De voorverkoop voor Huntenpop is inmiddels gestart via de ticketshop, Cigo Ulft, Primera Ulft en Wim’s Muziekkelder te Doetinchem.
Kaarten voor de zaterdag kosten € 35,00 en voor de openingsavond € 15,00 euro in de voorverkoop.
Wil je echter ook het hele weekend op de gezellige camping vertoeven, een passe partout inclusief camping, kost € 59,00 euro in de voorverkoop.

 

 

 

 

Advertisements
Categories: News Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: