Home > News > Paul Simon en Sting naar Amsterdam met de ‘On Stage Together’ tour

Paul Simon en Sting naar Amsterdam met de ‘On Stage Together’ tour

stingenpaulsimontourDe muzikale grootheden Paul Simon en Sting zullen in 2015 samen optreden in Europa tijdens de ‘On Stage Together’ tour.

Op zondag 22 maart 2015 spelen de wereldberoemde zangers samen in het Ziggo Dome Amsterdam. De voorverkoop van dit unieke concert begint op maandag 15 september om 10.00 uur via http://www.ticketmaster.nl/, www.mojo.nl/stingpaulsimon en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

 

Samenkomst

De beide oude vrienden zijn op het idee om samen te spelen tijdens een benefietshow voor de Robin Hood Stichting in 2013, waar zij voor het eerst samen optraden. De twee artiesten, die bekend staan om hun verkenningen van een grote verscheidenheid muzikale genres, hebben de grenzen van de popmuziek verlegd en spreken nog steeds tot de verbeelding van vele generaties fans.

Tijdens de recente tour door Amerika eerder dit jaar, hebben deze twee iconische singer-songwriters al gezamenlijk hun stem klinken. De show is gevuld met uitvoeringen van hun beste songs, die ze zowel tezamen als apart ten gehore brengen.

Wij zijn bijzonder verheugd dat we deze tournee in Europa kunnen brengen,” zei Arthur Fogel, president van Global Touring. “De tournee door Noord-Amerika was al een ongelooflijk succes, op vele fronten. Deze twee legendes zorgden voor onvergetelijke avonden, bomvol muziek.”

Op de setlist staan ruim dertig nummers, waaronder favorieten als “Boy In The Bubble,” “Fields of Gold,” “Driven To Tears,” “Mother & Child Reunion,” “Desert Rose,” “Every Breath You Take,” “The Boxer,” “Diamonds On The Soles of Her Shoes” en nog vele anderen. De pers en het publiek ware unaniem in hun lofzang: het was een van de meest geprezen tournees door Noord-Amerika van 2014.

Nu komt deze speciale samenwerking ook naar Europa, na Amerika en Australië. Zo wordt er gespeeld in Zweden, Nederland, België, Duitsland, Parijs en afgesloten in Groot-Brittannië met als klapper de O2 arena van Londen.

Kaartverkoop

Van woensdag 10 september 09:00 tot vrijdag 12 september 17:00 is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale American Express presale via www.americanexpress.nl/livenation.
De reguliere kaartverkoop voor concert start maandag 15 september om 10.00 uur via: http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Paul Simon & Sting – On Stage Together
zondag 22 maart 2015, Ziggo Dome – Amsterdam
aanvang: 19.30 uur.
entree: verschillende ringen variërend in prijs van  €125, €98, €85, €69 (excl servicekosten) euro.

Meer informatie over de tour en deze artiesten op: http://www.simonandstingtour.com/

 

 

Categories: News Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: