Home > News > Night Of The Proms – Katie Melua komt ook naar Nederland

Night Of The Proms – Katie Melua komt ook naar Nederland

night of the promsNaast de Duitse concerten van de Night Of The Proms concertreeks, is nu voor Nederland ook de Britse zangeres Katie Melua toegevoegd aan het programma.

Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 november 2014  deelt ze het podium met de eerder aangekondigde artiesten Nile Rodgers & Chic, CeeLo Green en accordeontalent Ksenija Sidorova.

Katie Melua

Met Katie Melua halen de organisatoren niet alleen een getalenteerde zangeres, maar tegelijkertijd een van de grootste artiesten uit Groot Brittannië van het millennium in huis.

Het succesverhaal van deze in Georgië geboren zangeres begon in 2003 met de debuutsingle ‘The Closest Thing To Crazy’. Toen ze twee jaar later ‘Nine Million Bicycles‘ van het album ‘Piece by Piece’ uitbrengt, heeft ze direct een monsterhit te pakken. De release van het daaropvolgende album ‘Pictures‘ (2007) maakte van Katie Melua zelfs de wereldwijd best verkopende Britse artieste van dat jaar.

Dit album was al platinum voordat het daadwerkelijk in de winkels lag.  In haar carrière verkocht Katie Melua meer dan 11 miljoen albums en behaalde ze meer dan 56 platinum awards. Met haar betoverende uitstraling en bijzondere stem brengt de dertigjarige zangeres songs met diepte.

Night Of The Proms

Met de toevoeging van de Nederlandse artiest Bo Saris is het programma van de Nederlandse editie voor Night Of The Proms compleet.  Al eerder heeft hij in het voorprogramma van Katie Melua gestaan. Hij is bekend geworden als deelnemer van de Idols tvshow, toen nog beter bekend als Boris. April van dit jaar is zijn album ‘Gold’ uitgebracht, waarna een grote tour volgde door Nederland.

De eerste namen op het affiche van dit jaar, zijn De Amerikaanse hiphop- en soulsensatie CeeLo Green en de jonge accordeoniste Ksenija Sidorova en dat laat meteen het unicum van dit evenement zien. Klassiek wordt verenigd met pop (en in dit geval ook hiphop en jazz) onder begeleiding van een groot koor en orkest.

Informatie

De online kaartverkoop verloopt via MOJO Concerts en de website van NOTP. De rangen van Ahoy zijn onderverdeeld in verschillende prijsklassen, zie plattengrond: http://www.notp.com/nederland/tickets-2014/

Prijzen van de kaarten variëren van 34,00 euro tot en met 54,00 euro voor de hoogste rang. Let op: rolstoelplaatsen kunnen enkel telefonisch gereserveerd worden, ook daarover staat informatie op de bovenstaande websites.

donderdag 20 november 2014 | 20u | Ahoy Rotterdam | bestel nu
vrijdag 21 november 2014 | 20u | Ahoy Rotterdam | bestel nu
zaterdag 22 november 2014 | 20u | Ahoy Rotterdam | bestel nu

Meer informatie over Night Of The Proms: http://www.notp.com/nederland

Categories: News Tags: ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: